Horoskop pro Raky na rok 2022

V roce 2022 si Raci vedou povětšinou dobře. Problémy mají jen ti z konce znamení, kdy jim život kazí vliv Pluta procházející znamením Kozoroha. Raci ze začátku znamení naopak si mohou život a zdraví pokazit neuváženým a nepřiměřeným chováním, když se nechají svést Jupiterem v Beranu. Raci ze středu znamení kráčí ke svému štěstí „zlatou střední cestou“, i když takový vliv Uranu z Býka přináší hlavně neobvyklé nápady na hmotné zajištění.

Slunce vstupuje do znamení Raka v roce 2022 21. června v 10:14 a začne nám astronomické a astrologické léto. Slunce opouští znamení Raka 22. července ve 21:07 SEČ.

Jak číst tento horoskop?

Nejprve si najdeme řádek tabulky se svými narozeninami. Pokud je slavíte 6.července. jako například slavila fyzička, hudebnice a překladatelka v jedné osobě Ludmila Eckertová (1924-2009), zjistíte, že se Vás týká příznivý vliv Uranu v Býku a Jupitera v Rybách. Patříte k těm šťastnějším Rakům. Stačí si přečíst oba dva odstavce uvedené níže a víte vše.

Vlivy pomalých planet, vlivy, které nepřehlédneme, neboť jsou dlouhodobější.

04 Raci 2022

P = příznivě, N = nepříznivě vyznačené oblasti udávají, kterých z Vás se to týká. Pokud mezi ně patříte, musíte též nahlédnout do pohybů planet (viz tabulka 2 na konci) a odhadnout, kdy pro Vás daný jev asi nastane. Chcete-li to přesně, rovnou se objednejte u mne.

Jupiter v Rybách Raky zahrne pocity štěstí

Týká se období:

  • v roce 2021 od 14. 5. do 28. 7. 2021 a narozených cca od 21. do 22. června

  • v roce 2022 narozených cca od 22. června do 22. července

Klíčová slova pro P – příznivý vliv: štěstí, růst a rozmnožování, víra a duchovní rozvoj, podpora „shora“ - nadřízenými i bohy

Jupiter je planeta úspěchu a spravedlnosti. Rakům tak může podpořit kariéru i upevnit zdraví. Především to v předchozích těžkých časech zkoušené, zdraví emoční. Již žádné blbé nálady, ale aspoň pár týdnů pocitu štěstí a spokojenosti. Také jim přinese, obdobně jako Neptun, více možností k duchovnímu rozvoji, ke krásným zážitkům z umění a rozšíří jejich schopnosti milovat. Nejen své blízké, jak je pro Raky vlastní, ale zesílí i schopnost být laskavý ke všemu živému.

Jupiter procházející Beranem Raky poškádlí

Týká se v roce 2022 období 11.5. – 28.10. a od 20.12. do konce roku

  • 2022 narozených cca od 21. června do 1. července

  • 2023 narozených cca od 22. června do 22. července

Klíčová slova pro N – nepříznivý vliv: poživačnost, přehánění, morální poklesky

V průběhu asi poloviny roku přezkouší Jupiter morální odolnost Raků z první třetiny znamení. Jestli dokáží dodržet dané slovo, třebas i dané sobě. Jestli si nemyslí, že mají prostě nárok na víc než ti ostatní, jestli jsou přející. Jestli nevyvolávají zbytečné a malicherné, na přebujelých sebestředných emocích vzniklé, spory, někdy vedené až k soudní při. Milí Raci, takovýmto úletům se prosím vyhněte. Dávejte si pozor též na zdraví, nic ve svém jednání nepřehánějte, ani v jídle ani ve vztazích všeho druhu. Očekávejte též úbytek sil a komplikace způsobené nepřiměřeným chováním i v citlivé oblasti vašeho zdraví: trávení, žaludek, prsa a emoční stabilita. Před termínem vlivu Jupitera na Vás jako konkrétního jedince (nutno spočítat) doporučuji preventivní prohlídku u lékaře. A uposlechnutí jeho rad.

Saturn ve Vodnáři upevňuje nový řád všude a mnohým, Raky však neovlivní

Týká se roků: 2020–2022

Nebude na ně ani příjemný, ani nepříjemný. Naopak, až si jich začne zase všímat, tj. od roku 2023 a na pár měsíců i v roce 2022, ukáže svou přívětivější tvář, povede je k péči o druhé, k soucitu a udělání si pořádku v osobním duchovním životě – bude působit z Ryb.

Mimořádné výhody Raků díky Uranu ve znamení Býka

Týká se v roce:

  • 2018 narozených cca od 21. do 23. června

  • 2019 narozených cca od 21. do 26. června

  • 2020 narozených cca od 22. do 30. června

  • 2021 narozených cca od 26. června do 6. července

  • 2022 narozených cca od 30. června do 10. července

  • ve znamení zůstává až do let 2025–2026, kdy na dvakrát vykročí ze znamení

Vliv převažuje příznivý:

Klíčová slova pro P – příznivý vliv: originalita, šťastné náhody, prudká změna, překračování či posun hranic, vhled, síla ducha

Již jsem pro Raky k tomu psala a zůstává v platnosti:

Raci mohou skákat radostí, Uran jim bude pomáhat. Čekají je překvapivé příjemné události a zvrat v oblasti peněz a majetku. Bez jejich aktivní účasti se to neobejde, ale řekněme, že Uran je vždy ve správnou chvíli postrčí či jim napoví, jak nejlépe s penězi zacházet, aby je rozmnožili či získali. Může jít i o vhodné investice do pozemků či domů. Raci budou geniálně zajišťovat svoji rodinu po hmotné stránce. Protože jde o Raky a ti tíhnou ke stříbru, doporučuji jim ještě se zamyslet nad investicemi do stříbra, jaká je pro ně nejlepší forma, to už jim vnukne Uran.

Propojením znamení Raka a Býka prostřednictvím Uranu a Slunce dostáváme ještě jeden příjemný bonus: příjemné zážitky smyslové, jídlem počínaje a sexem konče. Pokud si tedy s Rakem či Račicí chcete vylepšit vztah je jasné, na co se máte zaměřit – přeneseně Vy přineste dort a Rak/Račice na něj zařídí tu nej nej třešničku a krásné zážitky a oboustranná spokojenost jsou zaručeny.

Neptun v Rybách představuje pro Raky více lásky a mystiky

Týká se v roce:

  • 2018 narozených cca od 2. do 8. června

  • 2019 narozených cca od 4. do 9. června

  • 2020 narozených cca od 6. do 12. června

  • 2021 narozených cca od 7. do 14. července

  • ve znamení zůstává až do 30. 3. 2025

Neptun putuje znamením Ryb již od roku 2011 a bude jím pokračovat až do 30. 3. 2025, kdy vstoupí do znamení Berana.

Klíčová slova pro P – příznivý vliv: kreativita, inspirace, citlivost, vnímavost, láska a duchovno

Již jsem pro Raky k tomu napsala a zůstává v platnosti:

V předchozích letech hodně potrápila Raky dvojice Uran a Pluto, ale Neptun byl vždy na jejich straně. A co víc jeho příznivý vliv, který vyhlazoval vrásky a dával naději na lásku mezi lidmi a soucit se všemi bytostem, následoval až po nepříznivých vlivech Urana a Pluta. Neptunovi vděční budou v roce 2021 narození cca od 7. do 14. července, kteří si plnými doušky užijí příjemného vlivu umění na jejich život a duševní rozpoložení, mohou tak kompenzovat stres z působení Saturna. Sami se možná vydají za duchovním poznáním. Nemalou měrou se jim rozšíří možnosti projevů lásky, a tak si užijí romantických výletů, vyznání lásky i mimořádně silných sexuálních prožitků.

Vliv Neptuna je pro uvedenou skupinku Raků velmi příznivý, jen je třeba si uvědomit, že je více orientován na emoční a duchovní složku života, a tak od Neptuna nežádejte pomoc s problémy v práci či vyřešení finančních potíží.

Pluto z Kozoroha je zdrojem trápení pro další skupinu Raků

Týká se v roce:

  • 2018 narozených cca od 8. do 12. července

  • 2019 narozených cca od 10. do 14. července

  • 2020 narozených cca od 12. do 16. července

  • 2021 narozených cca od 13. do 18. července

  • ve znamení zůstává až do let 2023-2024, kdy na třikrát bude opouštět znamení

Klíčová slova pro N – nepříznivý vliv: boj o moc, manipulace, agresivita, napětí, útlak

Již jsem pro Raky k tomu napsala a zůstává v platnosti:

Od roku 2008 má již více než polovinu Raků za sebou trápení a problémy, které jim způsobuje Pluto. V roce 2018 se zaměří na další skupinku. A stejně jako u předchozích skupinek, Pluto představuje problémy v práci, především manipulace a intriky, nemožnost se prosadit. Ani mimo oblast práce se postiženým Rakům nemusí dařit dosahovat úspěchů, zejména těch měřitelných, materiálních. Negativní vliv Pluta může zasáhnout i do rodinných a partnerských vztahů, kde se též může projevit boj o moc, tajnůstkářství a intriky. To vše představuje vysokou míru stresu a není pak divu, že to má i neblahý dopad do tělesného a u Raků i do duševního-emočního zdraví. Nejvíce hrozí pomalu se rozvíjející skryté záněty, probíhající hluboko v těle, chronické zánětlivé stavy kůže, kostí, kloubů a zubů. Zánětlivá onemocnění se mohou také týkat trávicího taktu, zejména v okolí žaludku. Objevit se mohou i potíže s prsy, a pozor, i u mužů či dokonce dětí.

Tabulka pohybu planet

Tabulka pohybů planet – tu využijte k odhadu, kdy na Vás daná planeta bude mít vliv – jestli na jaře, nebo na podzim, nebo po celý rok. Vaše Slunce je na tolikátém stupni Vašeho znamení (orientačně! = bez výpočtu), kolikátý den znamení jste se narodili. Příklad: 31. 1. = 10. den Vodnáře = 10° Vodnáře, tj. hledám u všech planet vliv, kdy se dostane okolo 10°.

Tabulka pohybu planet 2022

Kolik návštevníků je on-line?

Právě přítomno: 166718 hostů a žádný člen

Kalendář akcí

říjen 2024
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Filtr akcí