Horoskop pro Berany na rok 2022

Berani v roce 2022 překypují energií a nápady. Platí to především pro první třetinu znamení. Milí Berani, je to obdobné jako v roce 2021, příznivě na Vás tentokráte shlíží Jupiter ze znamení Berana. To znamená štěstí a sílu pro každý záměr. Saturn je střízlivější, v mnohém Vám též pomůže, držte si však odstup a používejte rozum. Ostatní velcí planetární hráči Vám nepomáhají, ale také ani neuškodí. Pouze hrstka z konce znamení se stále ještě těžko vyrovnává s působením Pluta.

Slunce vstupuje do znamení Berana v roce 2022 20. března ve 16:33 a odstartuje nám jaro a nový astrologický rok. Opouští pak Berana 20. dubna v 3:24 SEČ.

Jak číst tento horoskop?

Nejprve si najdeme řádek tabulky s svými narozeninami. Pokud je slavíte 9.dubna jako například slavil Jean-Paul Belmondo (1933-2021), tak se Vás týká pouze příznivý vliv Saturna z Vodnáře. Protože 9. dubna je Slunce na cca 20. stupni znamení Berana, odhadnete podle tabulky na konci článku, že může uplatňovat jeho vliv na Vás někdy cca v dubnu a květnu plus září až říjen (retrográtní) a ještě jednou koncem roku listopad-prosinec. Přečtěte jen jeden odstavec a víte vše.

Vlivy pomalých planet, vlivy, které nepřehlédneme, neboť jsou dlouhodobější.

01 Berani 2022

P = příznivě, N = nepříznivě vyznačené oblasti udávají, kterých z Vás se to týká. Pokud mezi ně patříte, musíte též nahlédnout do pohybů planet (viz tabulka 2 na konci) a odhadnout, kdy pro Vás daný jev asi nastane. Chcete-li to přesně, rovnou se objednejte u mne.

Jupiter v Rybách Beranům nenadělá starosti ani radosti

V roce 2022 v období od začátku roku do 11.5.2022 a od 29.10. do 20.12.2022 prochází Jupiter Rybami a nebude mít na Berany vliv.

Jupiter v Beranu je výhra pro Berany

Týká se v roce 2022 období 11.5. –28.10. a od 20.12. do konce roku

  • 2022 narozených cca od 21. do 31. března

  • 2023 narozených cca od 22. března do 20. dubna

Klíčová slova pro P – příznivý vliv: příliv energie, činorodost, úspěch

V průběhu letní téměř poloviny roku 2022 si první třetina Beranů vyzkouší, jaký je příznivý vliv Jupitera ve znamení Berana. Ostatní si to nechají na rok 2023. Budou moci u sebe pozorovat příliv energie, množství velkolepých nápadů a dost sil i štěstí k jejich úspěšné realizaci. Do čehokoliv se pustí v tomto příznivém období, to povede k úspěchu. Odvážně si vydobudou své výsluní na poli práce a podnikání. S Jupiterem budou obchody, a i cesty Beranů úspěšně završeny. Potkají spousty zajímavých, vlivných i odvážných lidí. I ve vztazích a plození potomstva se může dostavit štěstí větší, než na jaké byli připraveni. Tak opatrně, milí Berani, a dávejte si pozor na to, co si přejete. Jedinou další nevýhodou vlivu Jupitera, je to, že na jednotlivce působí maximálně 2-3 týdny. Proto je též vhodný individuální horoskop.

Saturn ve Vodnáři upevňuje nový řád

Týká se v roce:

  • 2020 narozených cca od 21. do 23. března

  • 2021 narozených cca od 22. března do 4. dubna

  • 2022 narozených cca od 1. do 15. dubna

  • 2023 narozených cca od 11. do 20. dubna

Klíčová slova pro P – příznivý vliv: trvalost, řád, houževnatost, forma

Berany Saturn v posledních letech trochu dusil a omezoval, kdo měl však nadhled, chápal to spíše jako školení či trénink k vyšší výkonnosti. Milí Berani, nyní se Vám otevřou nové možnosti, pro které jste v těžším období získávali vyšší odolnost, pracovitost, metodičnost. Nyní to využijete, Saturn Vás navíc obdaří neobvyklými cíli, ambicemi k jejich dosažení a také potřebnou houževnatostí a nacvičeným dotahováním do konce. Vítězství a úspěchy tak přejdou na Vaši stranu. Vlivem Saturna ve Vodnáři můžete získat lepší postavení v zaměstnání, spíše než manažerská pozice (ale ani to není vyloučeno) je pro Vás momentálně jako stvořený post specialisty. Saturn ve Vodnáři fandí technickým a vědeckým oborům a všem, kteří umí moderní techniku využívat na maximum. Pokud se vydáte tímto směrem, úspěchy jsou zajištěny. Nezapomínejte prosím, že Saturn podporuje jen ty zasloužené a odpracované, za což jim zajišťuje trvalost a činí je pevným základem pro cokoliv v budoucnosti. I když si myslíte, že na studia je ve Vašem věku tak trochu pozdě, Saturn ve Vodnáři Vás může přimět změnit názor, a dokonce i profesní obor. A opět je ve hře technika a poslední vědecké poznatky. Nemusíte je zrovna sami plodit, Saturn se spokojí s jejich uváděním do praxe a jejich maximálním využitím a zhodnocením. I v tom je odvaha a průkopnictví Vašeho znamení spojená s vytrvalostí a cílevědomostí Saturna. Další sféra působení Saturna ve Vodnáři se projevuje lepší organizací a dokonalejším fungováním lidské společnosti. I zde můžete najít své uplatnění. Inspirací Vám může být horoskop Vodnářů a Blíženců, který se však hodně točí kolem informací, myšlenek a kontaktů s dalšími lidmi. Vy jste, stejně jako Střelci, ohnivé znamení, a to světu přináší činy, více se tedy zaměřte na sport, pohyb obecně a na vlastní aktivitu ve společnosti či na vedení jednotlivých zájmových, studijních, politických či jiných skupin.

Po vstupu Uranu do znamení Býka se Berani zklidní

Uran definitivně vstoupil do znamení Býka 6. 3. 2019. Na Berany jako skupinu nemá vliv, na jednotlivce jej však samozřejmě mít může. Těžké a rozporuplné životní období mohou zažívat Berani s ascendentem v Býku a bez problémů nevyváznou ani ti, kterým bude Uran procházet 6. domem. Podrobnosti se dozvíte pouze ze svého individuálního horoskopu.

Z Neptuna v Rybách nemají Berani ani užitek, ani ztráty

V roce 2019 prochází Neptun svým královstvím, znamením Ryb. Je v něm již od roku 2011 a bude jím putovat až do 30. 3. 2025, kdy vstoupí do znamení Berana. Beranům nyní nic neobvyklého nepřináší – myšleno ve vztahu k jejich Slunci, k libovolnému jinému prvku již vztah mít může; záleží též, jakým domem právě prochází. Pokud si to šine Vaším dvanáctým domem, tak na Vás, přestože jste narozeni ve znamení Berana, vliv má, dokonce nemalý. Více zjistíte pouze ve svém individuálním horoskopu.

Pluto z Kozoroha potrápí další skupinu Beranů

Týká se v roce:

  • 2018 narozených cca od 7. do 11. dubna

  • 2019 narozených cca od 9. do 13. dubna

  • 2020 narozených cca od 11. do 15. dubna

  • 2021 narozených cca od 12. do 17. dubna

  • 2022 narozených cca od 14. do 18. dubna

  • ve znamení zůstává až do roku 2025

Klíčová slova pro N – nepříznivý vliv: zátěž, obtíže, stres, dřina, boj o moc, manipulace, agresivita, napětí, útlak

Z toho vyplývající zdravotní potíže v oblasti: hlava, smysly, mozek, zuby (citlivá oblast Beranů) plus kůže, kosti, klouby, svaly (citlivá oblast Kozoroha); klíčová slova pro tyto nemoci: hluboký nebo dlouho se skrývající zánětlivý stav, chronická bolest, vynucené změny pohybu, chování a jejich promítnutí se do psychiky a její dlouhodobé ovlivnění.

Již jsem pro Berany k tomu napsala a zůstává v platnosti:

Pluto putuje znamením Kozoroha od ledna 2008 do roku 2023 a 2024, kdy jej 3x opustí a 2x se vrátí. Ve znamení Vodnáře zůstane pak na delší čas až od 19. 11. 2024.

Od roku 2008 dal Pluto za vyučenou více než polovině Beranů a další se mají v roce 2021 na co „těšit“. Blokuje jim kariéru, profesní i osobní rozvoj, předkládá přetěžké zkoušky. Rychlé a impulsivní Berany nutí k bezpodmínečné poslušnosti, k preciznosti spojené s pomalostí, vyvíjí na ně nátlak, manipuluje s nimi. Beranům se tak do života dostávají lidé s významným společenským postavením či nadřízení, se kterými jsou Berani dokonce nuceni bojovat o své postavení, hodnotu i o vlastní existenci. Protože lidé narození v divokém znamení Berana mají boj v krvi, bude to tvrdé, těžké, až vyčerpávající. Budou zavaleni množstvím práce, nadměrnou kontrolou a obklopeni manipulátory a intrikáři. Bude velmi těžké, až nemožné prosadit své nápady a názory. Každý postup vpřed, a i malý úspěch je bude stát spousty sil. Berani se sice nedají, jsou tvrdohlaví a odolní, ale při trvalém tlaku se mohou stát agresivními, ztráty tak zaznamenají obě strany. Milí Berani ze 12. až 17. dubna, v práci či podnikání očekávejte značné potíže.

Ani v rodinných či partnerských vztazích nečekejte klid a příměří. I mezi blízkými se najde někdo, kdo bude chtít mít navrch, kdo touží po moci a chce Vás ovládat. A ačkoliv jste šťastlivci, obklopení samými dobrými dušemi, podívejte se na sebe z jejich úhlu pohledu: vidí Vás denně přetažené, protivné, zahleděné do svých problémů, neustále „nastartované“ a vybuchující kvůli maličkostem. Jste si jistí, že máte kolem sebe jen anděly a dobré víly a že je to s Vámi prostě jednoho dne nepřestane bavit? Vždyť i oni mohou zažívat své horší časy a mohou potřebovat Vaši podporu. Pro jistotu se mrkněte na horoskop pro jejich znamení ;-).

Když je toho na Berany (ze 3. třetiny znamení) v jednom roce tolik, jak si myslíte, že se to odrazí na jejich zdraví? Mohou se jim objevit pomalu a skrytě se rozvíjející záněty v oblasti hlavy: očí, uší, zubů, dásní či dutin. Rovněž obtížné zánětlivé stavy kůže, kostí a kloubů. Jedním z projevů mohou být horečky či déletrvající zvýšená teplota bez dalších příznaků. Dokud nepřejde tranzit Pluta, budou se potíže vracet. Kdy přesně Vaše těžké období končí, lze zjistit jen z Vašeho individuálního horoskopu.

Tabulka pohybu planet

Tabulka pohybů planet – tu využijte k odhadu, kdy na Vás daná planeta bude mít vliv – jestli na jaře, nebo na podzim, nebo po celý rok. Vaše Slunce je na tolikátém stupni Vašeho znamení (orientačně! = bez výpočtu), kolikátý den znamení jste se narodili. Příklad: 31. 1. = 10. den Vodnáře = 10° Vodnáře, tj. hledám u všech planet vliv, kdy se dostane okolo 10°.

Tabulka pohybu planet 2022

Kolik návštevníků je on-line?

Právě přítomno: 166718 hostů a žádný člen

Kalendář akcí

říjen 2024
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Filtr akcí